Saturday, March 24, 2018

სამზარეულოში ყველაფერი რიგზე უნდა იყოს, რაც საკვების გემოს უზრუნველყოფს,ამისათვის საჭიროა,რომ ერთმანეთს გავუზიაროთ ჩვენი შეხედულებები,გემოვნება სხვადასხვა კერძთან დაკავშირებით რაც შემდეგ დაგვეხმარება  შექმნილი პრობლემის თავიდან აცილებაში,დამეთანხმებით,რომ ჩვენი ქვეყანა გამოირჩევა გემრიელი კერძებით,ყველა კუთხეს აქვს დამახასიათებელი კერძი,რომელიც დიდი მოწონებით სარგებლობს ევროპის ქვეყნებში,ტურისტები ხშირად სტუმრობენ საქართველოს, ისინი კონკრეტულად გამოარჩევენ ტრადიციულ კერძს,



მაგ: ხინკალი,მწვადი,ქაბაბი და ა.შ, საინტერესოა განვიხილოთ თითოეული კერძის ისტორია.
ხინკალი-ალბათ ყველას ერთხელ მაინც შეგვიხვევია, არ აქვს მნიშვნელობა გამოგვსვლია თუ არა, უბრალოდ ვცადეთ და საბოლოოდ მივიღეთ თუ არა ისეთი შედეგი რაც გვინდოდა ეს უკვე გამოცდილების საკითხია,
 ,,ხინკალი" -  აღმოსავლეთ საქართველოს მთიანი რეგიონების ტრადიციულ კერძად ითვლება
ტურისტები დიდი აღფრთოვანებით საუბრობენ,რომ საქართველოში ძალიან გემრიელი კერძებია და ისინი თავიანთ ქვეყანაში სახლის პირობებშიც კი ცდილობენ ხინკალის შეხვევას, რა თქმა უნდა ტრადიციული გემო არ ექნება თუმცა ისიც გახარეს 

No comments:

Post a Comment