მაგ: ხინკალი,მწვადი,ქაბაბი და ა.შ, საინტერესოა განვიხილოთ თითოეული კერძის ისტორია.
ხინკალი-ალბათ ყველას ერთხელ მაინც შეგვიხვევია, არ აქვს მნიშვნელობა გამოგვსვლია თუ არა, უბრალოდ ვცადეთ და საბოლოოდ მივიღეთ თუ არა ისეთი შედეგი რაც გვინდოდა ეს უკვე გამოცდილების საკითხია,
,,ხინკალი" - აღმოსავლეთ საქართველოს მთიანი რეგიონების ტრადიციულ კერძად ითვლება
ტურისტები დიდი აღფრთოვანებით საუბრობენ,რომ საქართველოში ძალიან გემრიელი კერძებია და ისინი თავიანთ ქვეყანაში სახლის პირობებშიც კი ცდილობენ ხინკალის შეხვევას, რა თქმა უნდა ტრადიციული გემო არ ექნება თუმცა ისიც გახარეს
No comments:
Post a Comment